BlomsterOutlet.no

Feir 17. mai med blomster!

17. mai er Norges nasjonaldag, og en dag som feires av mange nordmenn både hjemme og ute i gatene. Enten du skal pynte hjemmet ditt til feiringen eller ønsker å overraske noen med en oppmerksomhet, er blomster en flott måte å spre glede på.

Pynt hjemmet ditt med blomster

Det finnes utallige måter å pynte hjemmet ditt med blomster på 17. mai. Her er noen tips som kan inspirere deg:

 • Bruk Norges flaggfarger
  Norges flotte flagg er som kjent rødt, hvitt og blått, og det er en flott måte å dekorere hjemmet ditt med blomster i disse fargene. Kjøp blomster i rødt, hvitt og blått, og plasser dem i en vase eller i en blomsteroppsats. Det kan være alt fra roser til tulipaner.
 • Lag en blomsterkrans
  En blomsterkrans er en flott måte å pynte hjemmet ditt på 17. mai. Du kan kjøpe en ferdig krans eller lage din egen. Bruk blomster i rødt, hvitt og blått, og pynt med litt grønt. Du kan henge kransen på døren, på veggen eller plassere den på bordet. Kanskje ute i vårsola på terrassen? Se her for flere tips for uteområdet!
 • Lag en blomsteroppsats
  En blomsteroppsats kan sette stemningen for 17. mai-feiringen din. Bruk blomster i rødt, hvitt og blått, og legg til noen grønne blader for å gi litt kontrast. Du kan plassere oppsatsen på spisebordet, eller på en hylle i stuen. Her er inspirasjon til 17.mai-bordet!

Få mer inspirasjon til 17.mai-pyntingen her!

 

Send blomster som en oppmerksomhet

17. mai er en dag hvor vi feirer fellesskapet og samholdet i Norge. Hva med å sende en blomsterhilsen til noen du bryr deg om? En blomsterbukett kan glede og overraske mottakeren, og vise at du tenker på dem.

 • Send blomster til noen som ikke kan gå ut og feire 17. mai i år
  Det er mange som av ulike årsaker ikke kan feire 17. mai ute sammen med deg. Kanskje bor de langt unna deg, eller kanskje er de syke eller eldre. En blomsterbukett kan være en fin måte å vise at du tenker på dem, og ønsker dem en fin dag.
 • Send blomster til noen som fortjener en oppmuntring
  Det kan være en venn, en kollega eller en familiemedlem som har gjort en forskjell i livet ditt. En blomsterbukett kan være en fin måte å vise at du setter pris på dem, og at du er takknemlig for alt de har gjort for deg.
 • Skal du i selskap hos venner? Send blomster til vertskapet!
  Skal du bort til noen er det en hyggelig gest å gi blomster som takk for et flott selskap. Send blomster en dag eller to før sånn at verten eller vertinnen kan bruke den til å pynte med, eller kanskje du kan sende en takk for selskapet etterpå?
  Mer om 17.mai-selskap her :)
 •  

  Se noen av stedene vi kan hjelpe deg med blomsterlevering.

  Avslutningsvis, blomster er en flott måte å pynte hjemmet ditt på 17. mai og en fin måte å vise omtanke til andre på. Enten du ønsker å sende en blomsterbukett som en oppmerksomhet, eller pynte hjemmet ditt med blomster, vil det garantert spre glede og skape en festlig stemning. La oss feire nasjonaldagen sammen og spre litt ekstra kjærlighet og glede med blomster!

  Del denne artikkelen: